Traffic Coördinator

Bedrijfsinformatie:Voor een van onze klanten, een internationaal import/export bedrijf in non -food producten, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de vacature Traffic Coordinator. 
Locatie:Amsterdam
Niveau:MBO+ / HBO
Functie omschrijving:

Wat ga je doen?

Je bent organisator en coördinator in één en je houdt je bezig met de planning en voortgang van projecten. Je analyseert, signaleert en controleert. Het is jouw kracht om overtuigend te communiceren op verschillende niveaus. Bij afwijkingen ten opzichte van de planning schakel je adequaat om vertragingen te voorkomen. Je verantwoordelijkheden zijn breed en uitdagend.

Je komt te werken in ons creatieve designteam, bestaande uit 28 collega’s. We ontwerpen onze eigen private labels, product verpakkingen en winkeldecors. Dit doen we voor diverse productgroepen van onze collectie, waaronder huishoudelijke artikelen, tuin- en decoratie artikelen, speelgoed, zomer- en kerstartikelen. De inkopers gaan op reis en plaatsen reisorders voor deze productgroepen waarna je de briefing vertaalt naar een ontwerpopdracht voor de vormgevers. Geen dag is hetzelfde. Omdat je de schakel bent tussen diverse betrokken partijen, werk je met veel mensen samen, intern en extern. Denk hierbij aan de inkopers, leveranciers, drukkers, fotografen, grafisch ontwerpers, DTP’ers en onze kwaliteitsafdeling.

Functie eisen:

Herken jij jezelf in het profiel?

  • Plannen en organiseren zijn helemaal jouw ding;
  • Je communiceert makkelijk met verschillende type mensen;
  • Je bent flexibel, speelt makkelijk in op (onverwachte) veranderingen;
  • Je hebt oog voor detail en durft beslissingen te nemen, want jij bent de laatste die het werk ziet voordat het in productie gaat;
  • Druk van deadlines is aan jou wel besteed;
  • Je bent creatief en commercieel;
  • Je hebt uitstekende kennis van het MS Office basispakket (Excel, Word, Outlook);
  • Je kunt goed vooruit denken en overzicht bewaren.

Wat mag je verwachten?

Je maakt deel uit van een internationaal Amsterdams familiebedrijf. De kracht is samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en elkaar continu verbeteren. Binnen de organisatie zijn er volop doorgroeimogelijkheden.

Als je bent geïnteresseerd in deze functie of meer informatie wilt, kan je per e-mail reageren naar mwognum@work4logistics.com of bellen/appen naar Marga Wognum op 06-48468395